Terveisiä Virosta

24.07.2009

Terve taas, ja tervetuloa jälleen Sideways uutisten pariin.

Sitten viimekuuleman Sideways Drift team käväisi etelänmatkan merkeissä Viron puolella kokeilemassa luisuttelua. Tiimi osallistui Viron paikallisen mestaruussarjan kauden kolmanteen osakilpailuun, joka käytiin Pärnun moottoriradalla.

janne1.jpg

Perjantain ekoista treeneistä.

Sideways porukka otti päivän hieman harjoituspäivä luontoisesti siinä mielessä että emme ehtineet osallistua kuin lajitteluihin jotta ehdimme tulla saman päivän puolella takaisin Suomen kamaralle. Finaalit käytiin näin ollen paikallisten kesken Latvialaisen pro kuljettajan Gvido Elksnisin säestyksellä.

Rataa päästiin kokeilemaan jo perjantaina illalla ja paikoitellen erittäin pomppuiseen päällysteeseen tottumisen jälkeen rata oli erittäin mukava ajaa. Arvostelualue oli rakennettu kovavauhtiseksi ja loppuun oli saatu vielä melko tekninenkin osuus viimeisen kirraavan oikean muodossa.

ami12.jpg

Ami päästää pärnussa.

Päivän muut ajot sekä lajittelut sujuivat Sideways kuljettajilta hyvissä merkeissä. Ainostaan Gvido Elksnis pääsi kuittaamaan lajittelujen tuloksissa Jannen ja Amin edelle. Janne oli toinen ja Ami niukasti kolmas.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja järjestelyt toimivat mallikkaasti. Yksi huomattava asia oli yleisön määrä, jota oli huomattavasti enemmän kuin suomen kilpailuissa. Näyttävistä ajosuorituksista sai myös raikuvat suosionosoitukset jollaisiin suomessa ei juuri olla totuttu. Tähän olisi mukava saada muutos, ainakin tuon yleisömäärän osalta.ryhm3.jpg

 

Pärnussa ajettiin myös "team" ja paridrifting näytöksiä, Sideways Drift team feat.Gvido Elksnis.

Seuraavan kerran Sideways tiimi on tositoimissa Ahveniston moottoriradalla 8. päivä elokuuta FPDA:n kolmannen sarjaosakilpailun merkeissä. Ahvenistolle lähdetään kovin odotuksin ja kovalla taistelutahdolla! Periksi ei anneta!

Tässä vielä linkit kahteen videokoosteeseen Pärnusta:

Kooste1     Kooste2

Nähdään Apparalla!

Terveisin Sideways Drift team / Janne

25.04.2017Kalenterimuutoksia!
06.11.2016Dude! Where's my driftcar? 5. Jakso julkaistu!
19.10.2016"Veikkanen Suomen mestaruudesta " Samalta tuntuu kuin ennenkin""
21.09.2016Janne on uusi Suomenmestari!
15.09.2016Mestaruustaisto huipentuu Finaalikilpailuun!
16.08.2016Janne hienoon Voittoon Alastarolla!
20.07.20162.Sm osakilpailu takana ja Sm kauden puoliväli saavutettu.
03.07.2016NEZ Osakilpailun tunnelmat
29.06.2016Sideways ajamaan ekstra kisan viikonloppuna!
19.06.2016Janne 3.sijalle Kuopion Sm avauksessa!

Siirry arkistoon »