Ensimmäinen testi ajettu

18.04.2010

Moi,

kuten otsikossakin seisoo, on ensimmäiset testit tiimimme osalta saatu ajettua. Testi suoritettiin Alastaron moottoriradan viilenevässä illassa torstaina 15.4. Testausmahdollisuudesta kiitos Turun urheiluautoilijoille ja Kimmo Viherkoskelle.

Tiimimme osalta ajomäärä testissä jäi varsin vähäiseksi parin teknisen vian takia. Toisaalta taas ajamaan ehdittiin juuri tarpeeksi todetaksemme että autoihin talvella tehdyt muutokset toimivat melkolailla odotetulla tavalla. Amin Supran kokema ahdinmuutos paransi käyttöaluetta ja ilmeisesti voimaakin oli saatu hieman lisää pellin alle. Jannella taas olivat etupyörät alkaneet kääntyä talven aikana ja moottorikin toimi huomattavasti paremmin kuin syksyllä jolloin mm.pakosarja oli jo kesän rääkkäyksen jäljiltä rikki useasta kohdasta.

Sitten niihin vikoihin, Jannen Silviaan tuli pienen pieni reikä paisuntasäiliöön muutamien kierrosten jälkeen. Harmittavan pieni ongelma pakotti lopettamaan ajot siltä päivältä siihen. Amilla ilmeni pientä valkoisen savun tupsauttelua pakoputkesta ja pienen syynin jälkeen totesimme kansipahvin olevan entinen. Tätä kirjoittaessa autossa taitaa olla jo uusi pahvi paikallaan uuden mekaanikkomme Pasin toimesta.

Kauden toisen testin päivää ei ole vielä lyöty lukkoon mutta sellainen tullaan joka tapauksessa suorittamaan. Nyt kun ensimmäisen ajokerran jälkeiset ns.lapsen viat saadaan korjattua, päästään toisessa testissä jo toivottavasti harjoittelemaan ajamistakin taas kunnolla useiden ratakierrosten muodossa.

Kaiken kaikkiaan ajamisesta jäi taas erittäin positiivinen maku. Uskon, että kauden avauskilpailussa molemmat, niin autot kuin kuskitkin ovat taas kilpailukykyisiä ja tulemme pistämään lujasti kilpakumppaneillemme kampoihin.

Seuraavaa testiä ja avauskapinoita odotellessa
t.Janne
 Sideways Drift team

25.04.2017Kalenterimuutoksia!
06.11.2016Dude! Where's my driftcar? 5. Jakso julkaistu!
19.10.2016"Veikkanen Suomen mestaruudesta " Samalta tuntuu kuin ennenkin""
21.09.2016Janne on uusi Suomenmestari!
15.09.2016Mestaruustaisto huipentuu Finaalikilpailuun!
16.08.2016Janne hienoon Voittoon Alastarolla!
20.07.20162.Sm osakilpailu takana ja Sm kauden puoliväli saavutettu.
03.07.2016NEZ Osakilpailun tunnelmat
29.06.2016Sideways ajamaan ekstra kisan viikonloppuna!
19.06.2016Janne 3.sijalle Kuopion Sm avauksessa!

Siirry arkistoon »